Jordemødrene i Køge        Astersvej 23 B, 4600 Køge

 

FB icon insta icon

Vores team

Teamet hos Jordemødrene i Køge er veluddannet og har stor erfaring.

 

 

LOTTE RAAHAUGE

 

Jordemoder hos Jordemødrene i Køge. Min vision er at vejlede og hjælpe kvinder godt og trygt igennem i deres graviditet og fødsel. Jeg arbejder målrettet med at formidle viden og tips, så gravide kan træffe gode informerede valg for dem selv i deres graviditet og fødsel - og komme styrket og trygt ind i det nye moderskab. Værdierne hos mig er tryghed, ro og tid til nærværende, fleksibel og professionel jordemoderomsorg for gravide og nye mødre.

 

Jeg er uddannet jordemoder i 2005 i København. Jeg har haft specialer indenfor tvillinger og kvinder med tidligere dårlige fødselsoplevelser. Jeg har været ansat på Roskilde fødegang i 12 år, arbejdet i en lægepraksis og arbejder sideløbende med klinikken også som sundhedsfaglig i vaccine indsatsen mod Covid-19 i Køge. Jeg er desuden uddannet i obstetrisk akupunktur og instruktøruddannet i spædbarnsmassage. Inden jeg blev jordemoder, rejste jeg hele verden rundt som rejseleder. 

 

Privat er jeg gift med Jano og mor til dejlige Jonas på 8 år. Vi bor i en gammel villa på landet lige udenfor Køge. Jeg elsker at svømme og være på havet på mit SUP. Derud over nørkler jeg altid med kreative projekter og du kan bl.a. købe nogle af mine hæklerier og design til de mindste, i klinikken. 

 

Du kan altid ringe eller skrive til mig, hvis du har behov for råd eller vejledning. Brug vores kontaktoplysninger under de forskellige ydelser hvis du vil bestille en jordemoderkonsultation, et helt graviditetsforløb, modning eller andet.

Velkommen - jeg ønsker dig god graviditet & god fødsel - og glæder mig til at se dig.

Kærlig hilsen

Jordemoder Lotte Raahauge

 

Lotte Raahauge portræt

 

 

LOTTE REX

Jordemoder hos Jordemødrene i Køge og ejer af En Tryg Start. Jeg har hele mit arbejdsliv arbejdet med graviditet, fødsel og barsel, og jeg synes, at jeg har det bedste job i verden. Min vision er at støtte jer kommende forældre i at få en tryg start på livet med børn. At følge jer, uanset om I venter det 1. eller 4. barn, igennem både graviditeten og efterfølgende i barselslivet, ser jeg som et kæmpe privilegie som jordemoder. Den relation der bliver skabt, når jeg som jordemoder kan følge jer på rejsen i graviditeten og som nybagte forældre, giver en større tryghed hos jer familier, så I kan gå mod fødslen og forældreskabet med mere ro.

 

Jeg er uddannet jordemoder i 2011 i København. Jeg har arbejdet på Hvidovre hospital og Næstved Sygehus som jordemoder. I 2013 sagde jeg for en stund farvel til jordemoderjobbet for at blive familiebehandler med jordemoderfaglig baggrund med speciale i gravide og spædbørnefamilier. I 2019 vendte jeg igen tilbage til jordemoderfaget, hvor jeg arbejdede på Baby Instituttet, som er et privat barselstilbud. Der arbejdede jeg specifikt med amning og barsel og fik oparbejdet en kæmpestor viden om amning.

 

I januar 2020, startede jeg som selvstændig jordemoder og åbnede En Tryg Start i Køge. Det giver mig så meget arbejdsglæde at kunne tilbyde alle de jordemoderydelser, som jeg har brugt de sidste mange år på at specialisere mig i. Jeg elsker at være jordemoder og brænder for at give jer forældre en tryg start på familielivet.

 

Jeg er gift med Flemming og sammen har vi dejlige Gustav (2000) og Cecilie (2002) og bor i Køge. Jeg elsker at komme ud i naturen på gå, cykel og løbeture. De sidste mange år har jeg dyrket yoga og mediteret hver morgen, fordi det er den bedste måde at starte min dag på - stille og roligt i mit tempo.

Jeg glæder mig til at møde jer

Kærlig hilsen

Jordemoder Lotte Rex

lotte rex3

 

Privatlivspolitik

Vi arbejder fortroligt med dine personlige oplysninger, vi arbejder under tavshedspligt og overholder de internationale krav og regler om behandling og opbevaring af personfølsomme data.

 

 

 

 

 

mave1

Gravid

 Få din helt egen private jordemoder gennem hele graviditeten. Du bliver fulgt af den samme jordemoder og du kan kan altid kontakte os når du har behov. Sygeforsikringen "danmark" giver tilskud hvis du er medlem. 
 

20180205 104509

Ammehjælp

Det er normalt at det kan være svært at få etableret amningen. Vi hjælper dig med at få viden og styr på tenikken, så du og dit barn kan få en tryg star og komme godt igang med amningen. Sygeforsikringen "danmark" giver tilskud hvis du er medlem.
 

IMG 0570

Barselscafé

Kom med på barselscafe hver tirsdag og hyg dig med andre mødre eller fædre. Vi hjælper dig med at få en godt start på det nye moderskab eller fædreskab. Husk at tilmelde dig barselscafé, da vi har begrænset antal siddepladser