Jordemødrene i Køge        Astersvej 23 B, 4600 Køge

 

FB icon insta icon

Jordemoderkonsultation / Gå til jordemoder i Køge

Vælg selv 30, 45 - eller 60 minutter hver gang.

 

 

Hos os kan du gå til jordemoderkonsultation i klinikken. Vi tager altid udgangspunkt i dig og dine behov.

 

Vi følger Sundhedsstyrelsens retningslinier for svangreomsorg og anbefaler derfor at du kommer til jordemoder i graviditetsugerne 14, 21, 28, 32, 37 og 39 - uanset om du venter dit første eller andet barn. Hos os er der tid og kompetencer til at vejlede dig godt igennem din graviditet med de spørgsmål og bekymringer du måtte have undervejs. Vi tilbyder dig graviditesundersøgelser på et højt fagligt niveau og passer godt på dig & din baby i maven. Såfremt der skulle opstå komplikationer i din graviditet vil du blive henvist til check på dit fødested.

 

Når du går til jordemoder hos os kan du altid ringe til os når du har behov for det. Det er den samme jordemoder som følger dig igennem hele din graviditet.

 

35223562 688604941471920 5398019827958808576 n

 

Det er jordemoder Lotte Raahauge, som har vores jordemoderkonsultationer i klinikken.

 

Du er velkommen hos os enten for et enkelt besøg eller i hele din graviditet. Du kan komme hos os på et hvilket som helst tidspunkt i din graviditet. Du kan vælge om du vil have 30, 45 minutters - eller 1 times konsultation.

 

En jordemoderkonsultation indeholder graviditetsundersøgelse inkl. lytning af hjertelyd ( fra 16. uge), fosterskøn og vurdering af barnets lejring i livmoderen. Blodtryksmåling, urin stiks og måling af livmoderens størrelse fra symfysen til toppen (fundus). Vi kan desuden vejlede dig om graviditetskvalme, kost, motion og arbejdsliv under graviditeten samt give dig god viden om graviditet og fødsel.

 

Inden du starter hos os, skal du have taget blodprøver og få lavet vandrejournal hos dig egen læge. Den skal du medbringe hver gang du kommer i klinikken. Vi udfylder din vandrejournal, skriver journal i vores eget system og arbejder iøvrigt under tavshedspligt.

 

Hvis du er medlem af Sygeforsikringen "danmark" gives der op til 50% i tilskud til privat jordemoder. Vi indberetter for dig med dit samtykke. Det er nemt.

 

Kontakt os gerne allerede når du har været til Nakkefoldsscanning, hvis du ønsker at gå hele din graviditet hos os.

 

Booking: Kontakt jordemoder Lotte Raahauge på tlf. 2176 5060 eller mail: lotteraahauge@hotmail.com 

 

Priser: 
1 times jordemoderkonsultation i klinikken kr. 750 |
45 minutters jordemoderkonsultation i klinikken kr. 575 
30 minutters jordemoderkonsultation i klinikken kr. 395
Fuldt graviditetsforløb 6 x 60 min jordemoderkonsultationer i klinikken kr. 4400

 

 

 

 


mave1

Gravid

 Få din helt egen private jordemoder gennem hele graviditeten. Du bliver fulgt af den samme jordemoder og du kan kan altid kontakte os når du har behov. Sygeforsikringen "danmark" giver tilskud hvis du er medlem. 
 

20180205 104509

Ammehjælp

Det er normalt at det kan være svært at få etableret amningen. Vi hjælper dig med at få viden og styr på tenikken, så du og dit barn kan få en tryg star og komme godt igang med amningen. Sygeforsikringen "danmark" giver tilskud hvis du er medlem.
 

IMG 0570

Barselscafé

Kom med på barselscafe hver tirsdag og hyg dig med andre mødre eller fædre. Vi hjælper dig med at få en godt start på det nye moderskab eller fædreskab. Husk at tilmelde dig barselscafé, da vi har begrænset antal siddepladser