Jordemødrene i Køge        Astersvej 23 B, 4600 Køge

 

FB icon insta icon

Yoga i Køge for gravide

 

Gravidyoga forbereder kroppen til din kommende fødsel. Vi arbejder med hele kroppen med fokus på styrke, smidighed, udspænding og afspænding.

Gravidyoga giver dig styrke og forbereder kroppen på den kommende fødsel. Kropsbevidstheden øges og der er tid til at forbinde dig med din baby under afspændingen til sidst i timen. Gravidyoga er et rum for dig, hvor der er tid til at være i øvelserne og give kroppen og åndedrættet mulighed for langsomt at falde til ro.

 240 F 246125311 1ws5ACHHLLlMiBzwMcg0RsKamKc0bgYS

Gravidyoga er forløb på 6 gange på mindre hold.

Pris:

6 x gravid yoga kr. 775

Se hold og book din plads på https://www.entrygstart.com/gravidyoga hos Lotte Rex

 

mave1

Gravid

 Få din helt egen private jordemoder gennem hele graviditeten. Du bliver fulgt af den samme jordemoder og du kan kan altid kontakte os når du har behov. Sygeforsikringen "danmark" giver tilskud hvis du er medlem. 
 

20180205 104509

Ammehjælp

Det er normalt at det kan være svært at få etableret amningen. Vi hjælper dig med at få viden og styr på tenikken, så du og dit barn kan få en tryg star og komme godt igang med amningen. Sygeforsikringen "danmark" giver tilskud hvis du er medlem.
 

IMG 0570

Barselscafé

Kom med på barselscafe hver tirsdag og hyg dig med andre mødre eller fædre. Vi hjælper dig med at få en godt start på det nye moderskab eller fædreskab. Husk at tilmelde dig barselscafé, da vi har begrænset antal siddepladser