Jordemødrene i Køge        Astersvej 23 B, 4600 Køge

 

FB icon insta icon

Fødselsmodning 

1 time

dreamstimeextrasmall 46447619

Hvis du får fødselsmodende akupunktur og rebozo i slutningen af graviditeten, kan du øge dine chancer for en spontan normal fødsel - og undgå medicinsk igangsættelse.

 

Vi anbefaler naturlig modning med akupunktur fra graviditetsuge 38+0 og helt frem til din fødsel. Vi bruger Rebozo i kombination med akupunkturen, hvor dit bækken rystes og vuggges i forskellige stillinger for at få barnet til at indstille sig rigtigt i bækkenet. Det hjælper barnets hoved med at trykke sig ned mod livmoderhalsen og gøre kroppen fødeklar og moden. Inden du får akupunktur og rebozo lytter vi altid på barnets hjertelyd og mærker dig på maven, for at fastslå hvordan barnet ligger. 

 

Du kan få hindeløsning efter din termin, hvis det er muligt og hvis du har lyst til det. Det er en anerkendt metode som også kan være med til at sætte skub i fødselsarbejdet. Jeg anbefaler at du får fødselsmodnende akupunktur 1 gang om ugen fra uge 38+0 og 1-2 gange om ugen efter din termin frem til fødsel.

Booking hos jordemoder Lotte Raahauge tlf. 2176 5060 eller mail: lotteraahauge@hotmail.com.

Betaling med MobilePay i klinikken eller ved hjemmebesøg

 

Priser:
1 times fødselsmodning i klinikken kr. 750
1 times fødselsmodning i dit eget hjem kr. 875 + kørsel, hvis mere end 10 km.

 


mave1

Gravid

 Få din helt egen private jordemoder gennem hele graviditeten. Du bliver fulgt af den samme jordemoder og du kan kan altid kontakte os når du har behov. Sygeforsikringen "danmark" giver tilskud hvis du er medlem. 
 

20180205 104509

Ammehjælp

Det er normalt at det kan være svært at få etableret amningen. Vi hjælper dig med at få viden og styr på tenikken, så du og dit barn kan få en tryg star og komme godt igang med amningen. Sygeforsikringen "danmark" giver tilskud hvis du er medlem.
 

IMG 0570

Barselscafé

Kom med på barselscafe hver tirsdag og hyg dig med andre mødre eller fædre. Vi hjælper dig med at få en godt start på det nye moderskab eller fædreskab. Husk at tilmelde dig barselscafé, da vi har begrænset antal siddepladser