Jordemødrene i Køge        Astersvej 23 B, 4600 Køge

 

FB icon insta icon

Ammevejledning i klinikken Køge - eller hjemme hos dig selv

240 F 60244873 3I2cuXkrdB5pSYKeAO7OVFOCccGxAYP3

 

Ammevejledning er til dig, der gerne vil godt fra start med amningen. Amning skal ikke gøre ondt, smerte er et signal fra kroppen om, at noget ikke er som det skal være. Det kan du få hjælp til både i min klinik i Køge og på hjemmebesøg.

 

Efter fødslen kan det være nødvendigt at få hjælp til at komme godt fra start med amningen. Det kan også være, at du har udfordringer med amningen - jo før I får hjælp des bedre.  Det er de første uger, der er afgørende for, hvordan amningen vil gå fremover. Vi snakker om fødslen og jeres babys start på livet - har der været nogle specielle forhold, som gør, at vi skal sætte ekstra ind for at få amningen til at fungere. Amning må ikke gøre ondt. Hvis det gør ondt, er det fordi din babys teknik ved brystet ikke er helt, som den skal være. Det kan I få hjælp til, så amningen ikke er noget, der skal overstås, fordi det gør ondt. 

 

Kontakt Jordemoder Lotte Rex for ammevejledning i klinikken eller i dit eget hjem her: https://www.entrygstart.com/ammevejledning

Pris:

Ammevejledning 90 min i klinikken | kr. 1675. Ved behov for hjemmebesøg tillægges kr. 300 ( indenfor 10 km afstand)

Ammevejledning hjemme hos dig selv | kr. 1975. Ved hjemmebesøg tillægges kr. 300 (indenfor 10 km afstand)


mave1

Gravid

 Få din helt egen private jordemoder gennem hele graviditeten. Du bliver fulgt af den samme jordemoder og du kan kan altid kontakte os når du har behov. Sygeforsikringen "danmark" giver tilskud hvis du er medlem. 
 

20180205 104509

Ammehjælp

Det er normalt at det kan være svært at få etableret amningen. Vi hjælper dig med at få viden og styr på tenikken, så du og dit barn kan få en tryg star og komme godt igang med amningen. Sygeforsikringen "danmark" giver tilskud hvis du er medlem.
 

IMG 0570

Barselscafé

Kom med på barselscafe hver tirsdag og hyg dig med andre mødre eller fædre. Vi hjælper dig med at få en godt start på det nye moderskab eller fædreskab. Husk at tilmelde dig barselscafé, da vi har begrænset antal siddepladser