Jordemødrene i Køge        Astersvej 23 B, 4600 Køge

 

FB icon insta icon

Barselscafé hos Jordemødrene i Køge

For dig som lige er blevet mor - eller far & din baby 

240 F 236319134 QrmhyStroCMVYDM7t9NUUdOKZuyYbgrs

Kom og besøg vores hyggelige barsels café, hvor du kan hygge dig med andre nybagte forældre. Vi byder på te, kaffe, vand og snacks. Ind imellem vil vi tage temaer op i vores barselscafe så som ammeudfordringer, kvindekroppen efter fødsel, parforhold, babys søvn, efterfødselsreaktioner, babymotorik og meget mere. Det vil fremgå af kalenderen nedenfor hvornår og hvilke temaer vi tager op.

Vi giver kaffe, te og snacks. Der er puslefaciliteter i klinikken og gratis parkering lige ved døren.

Formålet med vores Barselscafé er at hjælpe dig godt og trygt igennem de første måneder af dit nye moderskab med alt hvad det indebære. Du får mulighed for at være sammen med andre mødre, fædre og deres babyer i et hyggeligt forum.

 

Tilmelding til barselscafe er nødvendig, da vi har begrænset antal pladser. Se nedenfor

 Vi glæder os til at se dig og din baby 

- Jordemødrene Lotte Rex & Lotte Raahauge

 

Vil du låne et lokale til din mødregruppe, så læs mere her

 

8. august - Barselscafe kl. 10-12. Tema: morliv og udfordringer

29. august - Barselscafe kl. 10-12. Tema: Foredrag med søvnplejersken Sine om børns søvn 0-1 år. Sine deler i dette spændende foredrag, som jo nærmest er relevant for alle småbørnsfamilier, ud af sine mange års erfaringer og arbejde med børns søvn. Du får konkrete værktøjer med hjem og masser af gode råd og vejledning. pris kr. 350 pr. person. Tilmelding hos Lotte Rex 

 

Barselscafe kr. 75 pr gang / Nogle af vores fordrag med eksterne undervisere har en anden pris. Se venligst under den specifikke dato

 Tilmelding til barselscafé er bindende og refunderes ikke. Du er velkommen til at give pladsen til en veninde, hvis du bliver forhindret i at deltage. Blot giv os info om dette.

 


mave1

Gravid

 Få din helt egen private jordemoder gennem hele graviditeten. Du bliver fulgt af den samme jordemoder og du kan kan altid kontakte os når du har behov. Sygeforsikringen "danmark" giver tilskud hvis du er medlem. 
 

20180205 104509

Ammehjælp

Det er normalt at det kan være svært at få etableret amningen. Vi hjælper dig med at få viden og styr på tenikken, så du og dit barn kan få en tryg star og komme godt igang med amningen. Sygeforsikringen "danmark" giver tilskud hvis du er medlem.
 

IMG 0570

Barselscafé

Kom med på barselscafe hver tirsdag og hyg dig med andre mødre eller fædre. Vi hjælper dig med at få en godt start på det nye moderskab eller fædreskab. Husk at tilmelde dig barselscafé, da vi har begrænset antal siddepladser