Jordemødrene i Køge        Astersvej 23 B, 4600 Køge

 

FB icon insta icon

Barselscafé hos Jordemødrene i Køge

For dig som lige er blevet mor - eller far & din baby 

240 F 236319134 QrmhyStroCMVYDM7t9NUUdOKZuyYbgrs

Kom og besøg vores hyggelige barsels café, hvor du kan hygge dig med andre nybagte forældre. Vi byder på te, kaffe, vand og snacks. Ind imellem vil vi tage temaer op i vores barselscafe så som ammeudfordringer, kvindekroppen efter fødsel, parforhold, babys søvn, efterfødselsreaktioner, babymotorik og meget mere. Det vil fremgå af kalenderen nedenfor hvornår og hvilke temaer vi tager op.

Vi giver altid kaffe, te og brød/snacks. Der er puslefaciliteter i klinikken og gratis parkering lige ved døren.

Formålet med vores Barselscafé er at hjælpe dig godt og trygt igennem de første måneder af dit nye moderskab med alt hvad det indebære. Du får mulighed for at være sammen med andre mødre, fædre og deres babyer i et hyggeligt forum.

 

Tilmelding til barselscafe er nødvendig, da vi har begrænset antal pladser. Se nedenfor

 Vi glæder os til at se dig og din baby 

- Jordemødrene Lotte Rex & Lotte Raahauge

 PROGRAM FOR DE KOMMENDE BARSELSCAFEER Vinter/Forår 2024

19. Marts Kl. 10-12 / Barselscafe med fotograf Anita (FULDT BOOKET!) Få taget billeder af dit barn, de første 2 er gratis herefter kan der tilkøbes billeder. Anita har bl.a. taget billederne som du kan se på jordemoder Lotte Rex hjemmeside. Pris kr. 99. Tilmelding her: https://ezme.io/c/xZx/ub6M

26. Marts kl. 10-12 / Påske barselscafe for alle. Vi hygger med snak, brød, te og kaffe og måske en lille påskequiz. Pris kr. 99. Tilmelding her: https://ezme.io/c/xZx/ubZC

2. April kl. 10-12 / Forårs barselsbingo - UDSOLGT

3. April kl. 10-12 / Forårs barselsbingo - UDSOLGT

 

 

 

 Tilmelding til barselscafé er bindende og refunderes ikke. Du er velkommen til at give pladsen til en veninde, hvis du bliver forhindret i at deltage. Blot giv os info om dette.