Jordemødrene i Køge        Astersvej 23 B, 4600 Køge

 

FB icon insta icon

Events hos Jordemødrene i Køge

Vinter 2023/2024

dreamstimeextrasmall 48802990 150x100

Vi får besøg af en række spændende foredragsholdere i klinikken i løbet af året. Vi afholder også selv nogle spændende events for baby og småbørnsfamilier i Køge og omegn. 

Følg med her på siden og tilmeld dig inden pladserne er snuppet.

8. december kl. 10-12 - KURSUS I SIKKER MADOPSTART MED DIN BABY. Børnesygeplejerske Camilla Gaardbo underviser på kurset hvor du får masser af viden om hvordan du helt konkret kommer igang med overgangen fra amning/flaske til rigtig mad. Hvornår er det det rigtige tidspunkt? Hvor store portioner skal barnet have? Hvilken mad egner sig bedst til begyndermad? Hvad skal man være opmærksom på med kost til små børn? Hvad nu hvis barnet får maden galt i halsen? Alt dette og meget mere for du helt konkret viden og vejledning om på kurset. Det koster kr. 275 pr. person at deltage. Tilmelding her: https://privat-jordemoder.planway.com/widget/teams (UDSOLGT!)

10. januar 2024 kl. 10.00-12.30 - FØRSTEHJÆLPSKURSUS FOR FORÆLDRE OG ANDRE SOM HAR ANSVAR FOR BABYER OG SMÅBØRN 0-6 ÅR. Lær at yde førstehjælp til de mindste når uheldet er ude. Du får undervisning i forfrændinger, knoglebrud, feberkramper, ætsninger, mad galt i halsen, HLR og meget mere. Børnesygeplejerske Camilla Gaardbo underviser på holdet og giver både konkrete eksempler fra hverdagen og gode tips og viden til forældre med småbørn i huset. Kurset koster kr. 350 pr. person. Tilmelding her: https://privat-jordemoder.planway.com/widget/teams (FÅ LEDIGE PLADSER)

30. Januar 2024 kl. 10-12 - BABY NYTÅRSKONCERT FOR DE MINDSTE. Vi får besøg af RytmikBanditterne fra KBH. som spiller op til musik og leg med de mindste i alderen 0-15 mdr. Der vil være kaffe/te og snacks. Pris kr. 199 pr. voksen m/barn. Arrangementet foregår i Ravnsborghallens mellemsal. Husk at medbringe kvittering som billet. Tilmelding her: https://privat-jordemoder.planway.com/widget/events

3. April 2024 kl. 10.00-12.30 - FØRSTEHJÆLPSKURSUS FOR FORÆLDRE OG ANDRE SOM HAR ANSVAR FOR BABYER OG SMÅBØRN 0-6 ÅR. Lær at yde førstehjælp til de mindste når uheldet er ude. Du får undervisning i forfrændinger, knoglebrud, feberkramper, ætsninger, mad galt i halsen, HLR og meget mere. Børnesygeplejerske Camilla Gaardbo underviser på holdet og giver både konkrete eksempler fra hverdagen og gode tips og viden til forældre med småbørn i huset. Kurset koster kr. 350 pr. person. Tilmelding her: https://privat-jordemoder.planway.com/widget/teams (LEDIGE PLADSER)

Maj 2024 - BABY & BØRNELOPPEMARKED. Vi gentager successen fra efteråret! Book en stand og sælg ud af dit brugte baby og børneudstyr. Eller kom og gør et godt køb. Vær med når Jordemødrene I Køge afholder stort BABY OG BØRNELOPPEMARKED i gården på Astersvej 23 i Køge. Her kan du sælge ud af brugt baby - børnetøj, udstyr og tilbehør. Markedet afholdes i vores dejlige gård bagved klinikken. Vi har begrænset antal pladser, så skynd dig at booke din plads hvis du skal være med. En stand måler ca. 2 x 2 m. Der må være maks 2 deltagere på standen og du må gerne dele med en veninde. En stand koster kr. 179. Tilmelding: (kommer)

5. Juni kl. 10.00-12.30 - FØRSTEHJÆLPSKURSUS FOR FORÆLDRE OG ANDRE SOM HAR ANSVAR FOR BABYER OG SMÅBØRN 0-6 ÅR. Lær at yde førstehjælp til de mindste når uheldet er ude. Du får undervisning i forfrændinger, knoglebrud, feberkramper, ætsninger, mad galt i halsen, HLR og meget mere. Børnesygeplejerske Camilla Gaardbo underviser på holdet og giver både konkrete eksempler fra hverdagen og gode tips og viden til forældre med småbørn i huset. Kurset koster kr. 350 pr. person. Tilmelding her: https://privat-jordemoder.planway.com/widget/teams (LEDIGE PLADSER)

 

 

Pris - se under hver enkelt foredrag / kursus. 

Betales ved booking. Tilmelding til vores kurser og foredrag er bindende og refunderes ikke. Du er velkommen til at give din plads til en anden, såfremt du bliver forhindret i at deltage