Jordemødrene i Køge        Astersvej 23 B, 4600 Køge

 

FB icon insta icon

Efterfødsels samtale

60 minutter 

dreamstimeextrasmall 45281292

Gik din fødsel ikke helt som du havde ønsket dig? Sidder den fast som en dårlig fødselsoplevelse og er du ked af at det gik som det gik, så er det en god ide at få talt forløbet igennem med en af os jordemødre i klinikken.

Det kan også være at det nye mor liv er udfordrende, at du har svært ved at lande i den nye rolle eller er på vej ind i en efterfødselsreaktion? Du er altid velkommen til en snak hos os. 

Det er en god ide at du har en kopi af dit fødselsforløb med ved samtalen. Det kan du få på dit fødested eller på sundhed.dk ( ca 14 dage efter din fødsel). Og at du har haft det første besøg af din sundhedsplejerske.

 

Booking hos Lotte Raahauge tlf. 2176 5060 eller Lotte Rex tlf. 26137627 

Pris: kr. 750 / 60 min

Betales ved booking. 

 


mave1

Gravid

 Få din helt egen private jordemoder gennem hele graviditeten. Du bliver fulgt af den samme jordemoder og du kan kan altid kontakte os når du har behov. Sygeforsikringen "danmark" giver tilskud hvis du er medlem. 
 

20180205 104509

Ammehjælp

Det er normalt at det kan være svært at få etableret amningen. Vi hjælper dig med at få viden og styr på tenikken, så du og dit barn kan få en tryg star og komme godt igang med amningen. Sygeforsikringen "danmark" giver tilskud hvis du er medlem.
 

IMG 0570

Barselscafé

Kom med på barselscafe hver tirsdag og hyg dig med andre mødre eller fædre. Vi hjælper dig med at få en godt start på det nye moderskab eller fædreskab. Husk at tilmelde dig barselscafé, da vi har begrænset antal siddepladser