Jordemødrene i Køge        Astersvej 23 B, 4600 Køge

 

FB icon insta icon

Hvad siger kunderne?

Vi elsker at få gode anbefalinger

 

Vi er taknemmelige hver gang I deler jeres fødselsberetninger med os og krediterer os for noget af oplevelsen. Vi ved jo godt hvem der laver det hårde arbejde. Det gør os stolte og glade på jeres vegne, men også over det arbejde vi laver.

Tusind tak!

 

Her er lidt om hvad kunderne siger:

 

 • "Jeg kan kun anbefale alle gravide og kvinder der har født, at bruge de to helt fantastiske kvinder! 1000 tak for jeres enorme hjælp! Alle burde kende jer!" (Søs Kaas Nielsen)

 

 • "Lotte er så sød og kærlig, og den perfekte støtte til at blive klar til fødsel. Jeg havde en meget dårlig 1. gangs fødsel, og Lotte hjalp mig med at se lyst på den kommende nr. 2 fødsel. Samtidig fik jeg rebozo, akupunktur og hindeløsning da jeg får store børn med tendens til at ligge skævt. TAK Lotte." (Michelle Kjøller Barnechow)

 

 • "Kære Lotte, TAK for et behageligt besøg af dig. Jeg følte mig 100 procent i trygge hænder." (Simone Sunding)

 

 • "Jeg kan kun give Lotte mine varmeste anbefalinger. Du finder ikke en mere engageret, omsorgsfuld og lyttende jordemoder. Hun har gjort mig rigtig tryg og mere end klar til den kommende fødsel." (Lizette Oldenstedt-Farsøe)

 

 • "Tusinde tak for at give mig ro og den bedste start på fødslen - er sikker på at de timer vi har haft sammen, har gjort ikke mindst min krop men også mit sind klar til fødslen". (Sabrina Cymborski)

 

 • "Lotte var min klippe og min støtte, da min datter kom til verden. Hun sørgede for, at jeg følte mig rolig og tryg - en mere kompetent jordemoder findes ikke. Jeg er for evigt taknemmelig!" (Inge Beyer)

 

 • "Fantastisk sted og god behandling. Vores søn nyder godt af det kursus vi tager med babymassage." ( Therese Ørskov Kunoy)

 

 • "Lotte var min jordemoder for 7 år siden, da jeg ventede tvillinger. Hun var med hele vejen og var en fantastisk støtte og så dygtig. Jeg var så heldig, at hun også tog imod dem. En kæmpe anbefaling herfra." ( Henrijette Sejer Hansen)

 

 • " Fantastisk Jordemoder til vores ældste søns fødsel for snart 13 år siden. Rolig, kærlig og kompetent. Lotte er den bedste jordemoder, vi har haft". ( Mia Karkov Jørgensen)

 

 • "Jeg kan klart anbefale alle gravide, at kontakte Lotte. Hun er rolig og omsorgsfuld, hvilket klart smitter af. Jeg håber på endnu en graviditet, hvilket også er derfor jeg bruger Lotte. Hun hjælper bl.a. med akupunktur. Håber det ender med en graviditet, hvorefter jeg helt klart vil fortsætte med Lotte som min Jordemoder. Det er et spørgsmål om nærvær og tryghed". (Rie Angéle)

 

 • "Tak for din omsorgsfulde og nærværende måde at være på. Man kan tydeligt mærke din ekspertise på området og at du brænder for dit fag. Det var rart at få svar på alle de spørgsmål som har presset sig på siden vores sidste forløb, og vi er blevet en hel del klogere nu". (Fie Vogel)