Jordemødrene i Køge        Astersvej 23 B, 4600 Køge

 

FB icon insta icon

Efterfødselsyoga i Køge

Holdundervisning - 6 gange á 75 minutter

240 F 67236227 syUbz1YUkmRCLgNNdaQrHBpbGITZyTIh3Yogaøvelser styrker, smidiggør og afspænder din krop, så kroppen får styrken tilbage efter din graviditet og fødsel.

Kroppen forandrer sig efter en graviditet og fødsel. Igennem yoga lærer du din krop at kende på ny samt blive fortrolig med den gennem styrkende og afspændende yoga øvelser. Mærk hvordan styrken og smidigheden vender tilbage og lyt efter hvad der føles rigtigt for dig. Din baby er selvfølgelig med, og der vil også være yogaøvelser, hvor vi har de små med. 

Se næste hold og book dig ind her: https://www.entrygstart.com/efterf%C3%B8dselsyoga

Det er Jordemoder og yogalærer Lotte Rex som underviser på holdene. 

 

Priser:
6 x 75 min kr. 775mave1

Gravid

 Få din helt egen private jordemoder gennem hele graviditeten. Du bliver fulgt af den samme jordemoder og du kan kan altid kontakte os når du har behov. Sygeforsikringen "danmark" giver tilskud hvis du er medlem. 
 

20180205 104509

Ammehjælp

Det er normalt at det kan være svært at få etableret amningen. Vi hjælper dig med at få viden og styr på tenikken, så du og dit barn kan få en tryg star og komme godt igang med amningen. Sygeforsikringen "danmark" giver tilskud hvis du er medlem.
 

IMG 0570

Barselscafé

Kom med på barselscafe hver tirsdag og hyg dig med andre mødre eller fædre. Vi hjælper dig med at få en godt start på det nye moderskab eller fædreskab. Husk at tilmelde dig barselscafé, da vi har begrænset antal siddepladser