Jordemødrene i Køge        Astersvej 23 B, 4600 Køge

 

FB icon insta icon

Hindeløsning i Klinikken i Køge

Kan være med til at sætte fødslen igang

 

Hindeløsning er et tilbud til dig som er over din terminsdato og ønsker at få fødslen igang på naturlig vis. I særlige tilfælde kan hindeløsning også tilbydes før termin, efter aftale. 

240 F 88064085 neMMjYjtsW8p7F3B1fN5jUfz3W481Puf

En hindeløsning foregår ved at jordemoderen føler på livmoderhalsen og livmodermunden gennem skeden. Livmoderhalsen skal være blød og moden og livmodermunden skal være åben for at hindeløsningen kan foretages. Vi hindeløsner kun på dig, hvis det kan lade sig gøre og du er "moden" til det. Det er ikke meningen at en hindeløsning skal gøre ondt. Det kan være en lille smule ubehageligt at blive mærket på gennem skeden, men det skal ikke være smertefuldt.

 

Hindeløsning foretages gennem livmodermoderhalsens top, hvor man let løsner fosterhinderne fra det nedre segment. Dette udløser hormonet oxytocin, som er med til at sætte fødslen igang, hvis kroppen er klar.

 

Du kan få hindeløsning som en seperat behandling - eller du kan vælge det i forbindelse med fødselsmodning over termin.

 

Booking hos Jordemoder Lotte Raahauge tlf. 2176 5060 eller mail: lotteraahauge@hotmail.com. HUSK at afmelde din tid, hvis du går i fødsel inden!

Betaling i klinikken med MobilePay

Priser
Hindeløsning i klinikken 30 min kr. 395
Hindeløsning i klinikken, sammen med fødselsmodning 60 min kr. 750

 

 


mave1

Gravid

 Få din helt egen private jordemoder gennem hele graviditeten. Du bliver fulgt af den samme jordemoder og du kan kan altid kontakte os når du har behov. Sygeforsikringen "danmark" giver tilskud hvis du er medlem. 
 

20180205 104509

Ammehjælp

Det er normalt at det kan være svært at få etableret amningen. Vi hjælper dig med at få viden og styr på tenikken, så du og dit barn kan få en tryg star og komme godt igang med amningen. Sygeforsikringen "danmark" giver tilskud hvis du er medlem.
 

IMG 0570

Barselscafé

Kom med på barselscafe hver tirsdag og hyg dig med andre mødre eller fædre. Vi hjælper dig med at få en godt start på det nye moderskab eller fædreskab. Husk at tilmelde dig barselscafé, da vi har begrænset antal siddepladser