Jordemødrene i Køge        Astersvej 23 B, 4600 Køge

 

FB icon insta icon

Hindeløsning i Klinikken i Køge

Kan være med til at sætte fødslen igang

 

Hindeløsning er et tilbud til dig som er over din terminsdato og ønsker at få fødslen igang på naturlig vis. I særlige tilfælde kan hindeløsning også tilbydes før termin, efter aftale. 

240 F 88064085 neMMjYjtsW8p7F3B1fN5jUfz3W481Puf

En hindeløsning foregår ved at jordemoderen føler på livmoderhalsen og livmodermunden gennem skeden. Livmoderhalsen skal være blød og moden og livmodermunden skal være åben for at hindeløsningen kan foretages. Vi hindeløsner kun på dig, hvis det kan lade sig gøre og du er "moden" til det. Det er ikke meningen at en hindeløsning skal gøre ondt. Det kan være en lille smule ubehageligt at blive mærket på gennem skeden, men det skal ikke være smertefuldt.

 

Hindeløsning foretages gennem livmodermoderhalsens top, hvor man let løsner fosterhinderne fra det nedre segment. Dette udløser hormonet oxytocin, som er med til at sætte fødslen igang, hvis kroppen er klar.

 

Du kan få hindeløsning som en seperat behandling - eller du kan vælge det i forbindelse med fødselsmodning over termin.

 

Book din tid her: https://privat-jordemoder.planway.com/

Husk at melde afbud hvis du går i fødsel inden din planlagte aftale i klinikken, ellers trækkes det fulde beløb. Ved afbud senest 2 timer før din aftale gives det fulde beløb tilbage.

Priser
Hindeløsning i klinikken 30 min kr. 395
Hindeløsning i klinikken, sammen med fødselsmodning 60 min kr. 695