Jordemødrene i Køge        Astersvej 23 B, 4600 Køge

 

FB icon insta icon

Førstehjælpskursus

 

Kan du redde dit barns liv eller andre børn, hvis uheldet er ude?

 

untitled

 

På kurset får du undervisning om forbrændinger, ætsninger, forgiftninger, knoglebrud, frie luftveje, feberkramper, fald og slag mod hovedet og hjertelungeredning. Undervejs giver vores underviser og børnesygeplejerske Camilla dig masser af gode råd og tips til at undgå og forebygge ulykker i hjemmet med småbørn.

 

Efter kurset er du mere end godt klædt på til at redde små liv og mere bevidst om at forebygge ulykker i hjemmet. Kurset henvender sig til forældre, bedsteforældre og andre som passer babyer og småbørn i alderen 0-6 år. Sygeplejerske Camilla Gaardbo er underviser på holdene og der er begrænset antal pladser.

 

Du er velkommen til at medbringe din baby. Vi anbefaler ikke at medbringe børn over 1 år. Barnevogne kan stilles udenfor døren under taget.

 

Næste hold:

Onsdag d. 6. September 10.00-12.30 hos Jordemødrene i Køge, Astersvej 23b, 4600 Køge ( Få ledige pladser)

 

Tilmelding via mail: lotte@privatjordemoder.com. Skriv venligst dit navn, adresse og tlf samt hvor mange du tilmelder. Herefter modtager du betalingsinfo. 

 

Pris: Kr. 350

Tilmelding er bindende. Betalingen refunderes ikke, men du er velkommen til at give pladsen videre hvis du bliver forhindret i at deltage.

 

 


mave1

Gravid

 Få din helt egen private jordemoder gennem hele graviditeten. Du bliver fulgt af den samme jordemoder og du kan kan altid kontakte os når du har behov. Sygeforsikringen "danmark" giver tilskud hvis du er medlem. 
 

20180205 104509

Ammehjælp

Det er normalt at det kan være svært at få etableret amningen. Vi hjælper dig med at få viden og styr på tenikken, så du og dit barn kan få en tryg star og komme godt igang med amningen. Sygeforsikringen "danmark" giver tilskud hvis du er medlem.
 

IMG 0570

Barselscafé

Kom med på barselscafe hver tirsdag og hyg dig med andre mødre eller fædre. Vi hjælper dig med at få en godt start på det nye moderskab eller fædreskab. Husk at tilmelde dig barselscafé, da vi har begrænset antal siddepladser